Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". 538

Всього відвідувань на місяць

лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". 4 45 3 5 19 3 0

Звантажень файлу

Переглядів
Методичка_брошура Ч.1 Харчові техн.pdf 700

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 269
Україна 136
China 39
Netherlands 36
Germany 22
Sweden 7
Russia 5
Australia 3
Vietnam 3
Belgium 2

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
Kiev 72
San Mateo 67
San Ramon 55
Louisville 35
Mountain View 29
Sumy 29
Menlo Park 14
Kharkiv 8
Odessa 5
Cherkasy 4