Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". 530

Всього відвідувань на місяць

грудня 2024 січня 2025 лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". 0 3 4 45 3 5 14

Звантажень файлу

Переглядів
Методичка_брошура Ч.1 Харчові техн.pdf 692

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 262
Україна 136
China 38
Netherlands 36
Germany 22
Sweden 7
Russia 5
Australia 3
Vietnam 3
Belgium 2

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
Kiev 72
San Mateo 63
San Ramon 55
Louisville 35
Sumy 29
Mountain View 27
Menlo Park 14
Kharkiv 8
Odessa 5
Cherkasy 4