Статистика
Відвідувань загалом
Переглядів | |
---|---|
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". | 530 |
Всього відвідувань на місяць
грудня 2024 | січня 2025 | лютого 2025 | березня 2025 | квітня 2025 | травня 2025 | червня 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". | 0 | 3 | 4 | 45 | 3 | 5 | 14 |
Звантажень файлу
Переглядів | |
---|---|
Методичка_брошура Ч.1 Харчові техн.pdf | 692 |
Найбільше переглядів за країнами
Переглядів | |
---|---|
United States | 262 |
Україна | 136 |
China | 38 |
Netherlands | 36 |
Germany | 22 |
Sweden | 7 |
Russia | 5 |
Australia | 3 |
Vietnam | 3 |
Belgium | 2 |
Найбільше переглядів за містами
Переглядів | |
---|---|
Kiev | 72 |
San Mateo | 63 |
San Ramon | 55 |
Louisville | 35 |
Sumy | 29 |
Mountain View | 27 |
Menlo Park | 14 |
Kharkiv | 8 |
Odessa | 5 |
Cherkasy | 4 |