Статистика

Общо Посещения

Посещения
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". 424

Общо Посещения за Месец

Януари 2024 Февруари 2024 Март 2024 Април 2024 Май 2024 Юни 2024 Юли 2024
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". 31 1 0 4 2 10 11

Изтеглени Файлове

Посещения
Методичка_брошура Ч.1 Харчові техн.pdf 535

Посещения по Страна

Посещения
United States 166
Ukraine 134
China 38
Netherlands 36
Germany 22
Sweden 7
Russia 5
Vietnam 3
Greece 2
Ireland 2

Посещения по Град

Посещения
Kiev 72
San Ramon 55
Louisville 33
Sumy 29
Mountain View 15
Kharkiv 8
Odessa 5
Cherkasy 4
Nanjing 4
Ann Arbor 3