Statistiky
Návštěvy celkem
Zobrazení | |
---|---|
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". | 424 |
Počet návštěv za měsíc
ledna 2024 | února 2024 | března 2024 | dubna 2024 | května 2024 | června 2024 | července 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". | 31 | 1 | 0 | 4 | 2 | 10 | 11 |
Stažení souborů
Zobrazení | |
---|---|
Методичка_брошура Ч.1 Харчові техн.pdf | 535 |
Nejvíce zobrazení ze země
Zobrazení | |
---|---|
United States | 166 |
Ukraine | 134 |
China | 38 |
Netherlands | 36 |
Germany | 22 |
Sweden | 7 |
Russia | 5 |
Vietnam | 3 |
Greece | 2 |
Ireland | 2 |
Nejvíce zobrazení z města
Zobrazení | |
---|---|
Kiev | 72 |
San Ramon | 55 |
Louisville | 33 |
Sumy | 29 |
Mountain View | 15 |
Kharkiv | 8 |
Odessa | 5 |
Cherkasy | 4 |
Nanjing | 4 |
Ann Arbor | 3 |