閲覧統計
総閲覧数
件数 | |
---|---|
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". | 424 |
月別閲覧数
1月 2024 | 2月 2024 | 3月 2024 | 4月 2024 | 5月 2024 | 6月 2024 | 7月 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". | 31 | 1 | 0 | 4 | 2 | 10 | 11 |
ファイルダウンロード数
件数 | |
---|---|
Методичка_брошура Ч.1 Харчові техн.pdf | 535 |
国別閲覧数
件数 | |
---|---|
アメリカ合衆国 | 166 |
ウクライナ | 134 |
中華人民共和国 | 38 |
オランダ | 36 |
ドイツ | 22 |
スウェーデン | 7 |
ロシア | 5 |
ベトナム | 3 |
ギリシア | 2 |
アイルランド | 2 |
都市別閲覧数
件数 | |
---|---|
Kiev | 72 |
San Ramon | 55 |
Louisville | 33 |
Sumy | 29 |
Mountain View | 15 |
Kharkiv | 8 |
Odessa | 5 |
Cherkasy | 4 |
Nanjing | 4 |
Ann Arbor | 3 |