閲覧統計

総閲覧数

件数
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". 424

月別閲覧数

1月 2024 2月 2024 3月 2024 4月 2024 5月 2024 6月 2024 7月 2024
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". 31 1 0 4 2 10 11

ファイルダウンロード数

件数
Методичка_брошура Ч.1 Харчові техн.pdf 535

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 166
ウクライナ 134
中華人民共和国 38
オランダ 36
ドイツ 22
スウェーデン 7
ロシア 5
ベトナム 3
ギリシア 2
アイルランド 2

都市別閲覧数

件数
Kiev 72
San Ramon 55
Louisville 33
Sumy 29
Mountain View 15
Kharkiv 8
Odessa 5
Cherkasy 4
Nanjing 4
Ann Arbor 3