Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". 423

Всього відвідувань на місяць

січня 2024 лютого 2024 березня 2024 квітня 2024 травня 2024 червня 2024 липня 2024
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". 31 1 0 4 2 10 10

Звантажень файлу

Переглядів
Методичка_брошура Ч.1 Харчові техн.pdf 535

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 165
Україна 134
China 38
Netherlands 36
Germany 22
Sweden 7
Russia 5
Vietnam 3
Greece 2
Ireland 2

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
Kiev 72
San Ramon 55
Louisville 33
Sumy 29
Mountain View 14
Kharkiv 8
Odessa 5
Cherkasy 4
Nanjing 4
Ann Arbor 3