閲覧統計
総閲覧数
件数 | |
---|---|
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". | 530 |
月別閲覧数
12月 2024 | 1月 2025 | 2月 2025 | 3月 2025 | 4月 2025 | 5月 2025 | 6月 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". | 0 | 3 | 4 | 45 | 3 | 5 | 14 |
ファイルダウンロード数
件数 | |
---|---|
Методичка_брошура Ч.1 Харчові техн.pdf | 692 |
国別閲覧数
件数 | |
---|---|
アメリカ合衆国 | 262 |
ウクライナ | 136 |
中華人民共和国 | 38 |
オランダ | 36 |
ドイツ | 22 |
スウェーデン | 7 |
ロシア | 5 |
オーストラリア | 3 |
ベトナム | 3 |
ベルギー | 2 |
都市別閲覧数
件数 | |
---|---|
Kiev | 72 |
San Mateo | 63 |
San Ramon | 55 |
Louisville | 35 |
Sumy | 29 |
Mountain View | 27 |
Menlo Park | 14 |
Kharkiv | 8 |
Odessa | 5 |
Cherkasy | 4 |