閲覧統計
総閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". | 550 |
月別閲覧数
| Mayıs 2025 | Haziran 2025 | Temmuz 2025 | Ağustos 2025 | Eylül 2025 | Ekim 2025 | Kasım 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". | 5 | 19 | 3 | 3 | 4 | 2 | 3 |
ファイルダウンロード数
| 件数 | |
|---|---|
| Методичка_брошура Ч.1 Харчові техн.pdf | 722 |
国別閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| United States | 280 |
| Ukraine | 136 |
| China | 39 |
| Netherlands | 36 |
| Germany | 23 |
| Sweden | 7 |
| Russia | 5 |
| Australia | 3 |
| Vietnam | 3 |
| Belgium | 2 |
都市別閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| Kiev | 72 |
| San Mateo | 68 |
| San Ramon | 55 |
| Mountain View | 37 |
| Louisville | 35 |
| Sumy | 29 |
| Menlo Park | 14 |
| Kharkiv | 8 |
| Odessa | 5 |
| Cherkasy | 4 |