霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25330
Title: Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Bibliographic description (Ukraine): Подвірна Т.В. Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» // Укл. к.е.н., асистент Т.В. Подвірна. - Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017. – 33 с.
Issue Date: 2017
Date of entry: 13-六月-2018
Country (code): UA
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25330
Content type: Methodical recommendations
�蝷箔����:Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
самостійна обота.docx18,39 kBMicrosoft Word XML璉�閫�/撘��


�DSpace銝剜�������★��������雿��.

蝞∠�極�