霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25330| Title: | Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» |
| Bibliographic description (Ukraine): | Подвірна Т.В. Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» // Укл. к.е.н., асистент Т.В. Подвірна. - Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017. – 33 с. |
| Issue Date: | 2017 |
| Date of entry: | 13-六月-2018 |
| Country (code): | UA |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25330 |
| Content type: | Methodical recommendations |
| �蝷箔����: | Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів |
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| самостійна обота.docx | 18,39 kB | Microsoft Word XML | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
蝞∠�極�