Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25330
Tytuł: | Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» |
Cytat: | Подвірна Т.В. Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» // Укл. к.е.н., асистент Т.В. Подвірна. - Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017. – 33 с. |
Data wydania: | 2017 |
Date of entry: | 13-cze-2018 |
Kraj (kod): | UA |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25330 |
Typ zawartości: | Methodical recommendations |
Występuje w kolekcjach: | Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
самостійна обота.docx | 18,39 kB | Microsoft Word XML | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora