Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25330| Tytuł: | Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» |
| Bibliographic description (Ukraine): | Подвірна Т.В. Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» // Укл. к.е.н., асистент Т.В. Подвірна. - Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017. – 33 с. |
| Data wydania: | 2017 |
| Date of entry: | 13-cze-2018 |
| Kraj (kod): | UA |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25330 |
| Typ zawartości: | Methodical recommendations |
| Występuje w kolekcjach: | Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| самостійна обота.docx | 18,39 kB | Microsoft Word XML | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora