このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25330
完全メタデータレコード
DCフィールド | 値 | 言語 |
---|---|---|
dc.date.accessioned | 2018-06-13T21:01:30Z | - |
dc.date.available | 2018-06-13T21:01:30Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Подвірна Т.В. Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» // Укл. к.е.н., асистент Т.В. Подвірна. - Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017. – 33 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25330 | - |
dc.title | Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | uk_UA |
dc.type | Methodical recommendations | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
出現コレクション: | Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
самостійна обота.docx | 18,39 kB | Microsoft Word XML | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール