Link lub cytat.
                
        
    
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25330Pełny rekord metadanych
| Pole DC | Wartość | Język | 
|---|---|---|
| dc.date.accessioned | 2018-06-13T21:01:30Z | - | 
| dc.date.available | 2018-06-13T21:01:30Z | - | 
| dc.date.issued | 2017 | - | 
| dc.identifier.citation | Подвірна Т.В. Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» // Укл. к.е.н., асистент Т.В. Подвірна. - Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017. – 33 с. | uk_UA | 
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25330 | - | 
| dc.title | Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | uk_UA | 
| dc.type | Methodical recommendations | uk_UA | 
| dc.coverage.country | UA | uk_UA | 
| Występuje w kolekcjach: | Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів | |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| самостійна обота.docx | 18,39 kB | Microsoft Word XML | Przeglądanie/Otwarcie | 
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora