霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25330
摰����漯敶�
DC �������霂剛��
dc.date.accessioned2018-06-13T21:01:30Z-
dc.date.available2018-06-13T21:01:30Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПодвірна Т.В. Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» // Укл. к.е.н., асистент Т.В. Подвірна. - Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017. – 33 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25330-
dc.titleМетодичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»uk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
�蝷箔����:Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
самостійна обота.docx18,39 kBMicrosoft Word XML璉�閫�/撘��


�DSpace銝剜�������★��������雿��.

蝞∠�極�