霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25330
摰����漯敶�
DC ���� | ��� | 霂剛�� |
---|---|---|
dc.date.accessioned | 2018-06-13T21:01:30Z | - |
dc.date.available | 2018-06-13T21:01:30Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Подвірна Т.В. Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» // Укл. к.е.н., асистент Т.В. Подвірна. - Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017. – 33 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25330 | - |
dc.title | Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | uk_UA |
dc.type | Methodical recommendations | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
�蝷箔����: | Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
самостійна обота.docx | 18,39 kB | Microsoft Word XML | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
蝞∠�極�