Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25330
Titel: Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Bibliographic description (Ukraine): Подвірна Т.В. Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» // Укл. к.е.н., асистент Т.В. Подвірна. - Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017. – 33 с.
Utgivningsdatum: 2017
Date of entry: 13-jun-2018
Country (code): UA
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25330
Content type: Methodical recommendations
Samling:Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
самостійна обота.docx18,39 kBMicrosoft Word XMLVisa/Öppna


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools