Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25330| Title: | Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» |
| Bibliographic description (Ukraine): | Подвірна Т.В. Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» // Укл. к.е.н., асистент Т.В. Подвірна. - Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017. – 33 с. |
| Issue Date: | 2017 |
| Date of entry: | 13-Jun-2018 |
| Country (code): | UA |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25330 |
| Content type: | Methodical recommendations |
| Appears in Collections: | Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| самостійна обота.docx | 18,39 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools