Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
                
        
    
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25330| Başlık: | Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Подвірна Т.В. Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» // Укл. к.е.н., асистент Т.В. Подвірна. - Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017. – 33 с. | 
| Yayın Tarihi: | 2017 | 
| Date of entry: | 13-Haz-2018 | 
| Country (code): | UA | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25330 | 
| Content type: | Methodical recommendations | 
| Koleksiyonlarda Görünür: | Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів | 
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| самостійна обота.docx | 18,39 kB | Microsoft Word XML | Göster/Aç | 
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları