Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24120
Titre: | Отримання молочних білків за допомогою електрофорезу |
Autre(s) titre(s): | Milk proteins obtaining with the use of electrophoresis |
Auteur(s): | Паскевич, Вікторія Михайлівна Paskevych, V.M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Паскевич В.М. Отримання молочних білків за допомогою електрофорезу : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ В.М. Паскевич. — Тернопіль: ТНТУ, РІК. — 6 с. |
Bibliographic description (International): | Paskevych V.M. Milk proteins obtaining with the use of electrophoresis : the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / V.M. Paskevych ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
Date de publication: | 2018 |
Submitted date: | 2018 |
Date of entry: | 26-fév-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Юкало, Володимир Глібович |
UDC: | 664 |
Mots-clés: | препаративний електрофорез preparative electrophoresis білки молока milk proteins виділення білкових фракцій separation of ptoteins fractions |
Résumé: | Дипломна робота присвячена виділенню важливих попередників біологічно – активних пептидів з протеїнів молока. Для отримання гомогенних протеїнів – попередників пропонується використати дві системи препаративного електрофорезу у поліакриламідному гелі. В результаті показано, що нативний диск –електрофорез і електрофорез в однорідному гелі дозволяють виділити гомогенні білки молока. The work is devoted to the allocation of important precursors of biologically active peptides from milk proteins. For obtaining homogeneous proteins, precursors are proposed to use two systems of preparative electrophoresis in a polyacrylamide gel. As a result, it is shown that a native disk-electrophoresis and electrophoresis in a homogeneous gel allow the isolation of homogeneous protein proteins. |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24120 |
Copyright owner: | © Паскевич В.М., 2018 |
Content type: | Thesis Abstract |
Collection(s) : | 181 — харчові технології |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
Paskevych_Milk proteins obtaining with the use of electrophoresis.pdf | 257,43 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration