Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24120
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Юкало, Володимир Глібович | - |
dc.contributor.author | Паскевич, Вікторія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Paskevych, V.M. | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-26T06:06:17Z | - |
dc.date.available | 2018-02-26T06:06:17Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.date.submitted | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Паскевич В.М. Отримання молочних білків за допомогою електрофорезу : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ В.М. Паскевич. — Тернопіль: ТНТУ, РІК. — 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24120 | - |
dc.description.abstract | Дипломна робота присвячена виділенню важливих попередників біологічно – активних пептидів з протеїнів молока. Для отримання гомогенних протеїнів – попередників пропонується використати дві системи препаративного електрофорезу у поліакриламідному гелі. В результаті показано, що нативний диск –електрофорез і електрофорез в однорідному гелі дозволяють виділити гомогенні білки молока. | uk_UA |
dc.description.abstract | The work is devoted to the allocation of important precursors of biologically active peptides from milk proteins. For obtaining homogeneous proteins, precursors are proposed to use two systems of preparative electrophoresis in a polyacrylamide gel. As a result, it is shown that a native disk-electrophoresis and electrophoresis in a homogeneous gel allow the isolation of homogeneous protein proteins. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | препаративний електрофорез | uk_UA |
dc.subject | preparative electrophoresis | uk_UA |
dc.subject | білки молока | uk_UA |
dc.subject | milk proteins | uk_UA |
dc.subject | виділення білкових фракцій | uk_UA |
dc.subject | separation of ptoteins fractions | uk_UA |
dc.title | Отримання молочних білків за допомогою електрофорезу | uk_UA |
dc.title.alternative | Milk proteins obtaining with the use of electrophoresis | uk_UA |
dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
dc.rights.holder | © Паскевич В.М., 2018 | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
dc.subject.udc | 664 | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Paskevych V.M. Milk proteins obtaining with the use of electrophoresis : the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / V.M. Paskevych ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Appears in Collections: | 181 — харчові технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Paskevych_Milk proteins obtaining with the use of electrophoresis.pdf | 257,43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools