Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24120
Назва: Отримання молочних білків за допомогою електрофорезу
Інші назви: Milk proteins obtaining with the use of electrophoresis
Автори: Паскевич, Вікторія Михайлівна
Paskevych, V.M.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Паскевич В.М. Отримання молочних білків за допомогою електрофорезу : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ В.М. Паскевич. — Тернопіль: ТНТУ, РІК. — 6 с.
Bibliographic description: Paskevych V.M. Milk proteins obtaining with the use of electrophoresis : the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / V.M. Paskevych ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Дата публікації: 2018
Дата подання: 2018
Дата внесення: 26-лют-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Науковий керівник: Юкало, Володимир Глібович
УДК: 664
Теми: препаративний електрофорез
preparative electrophoresis
білки молока
milk proteins
виділення білкових фракцій
separation of ptoteins fractions
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота присвячена виділенню важливих попередників біологічно – активних пептидів з протеїнів молока. Для отримання гомогенних протеїнів – попередників пропонується використати дві системи препаративного електрофорезу у поліакриламідному гелі. В результаті показано, що нативний диск –електрофорез і електрофорез в однорідному гелі дозволяють виділити гомогенні білки молока.
The work is devoted to the allocation of important precursors of biologically active peptides from milk proteins. For obtaining homogeneous proteins, precursors are proposed to use two systems of preparative electrophoresis in a polyacrylamide gel. As a result, it is shown that a native disk-electrophoresis and electrophoresis in a homogeneous gel allow the isolation of homogeneous protein proteins.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24120
Власник авторського права: © Паскевич В.М., 2018
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Paskevych_Milk proteins obtaining with the use of electrophoresis.pdf257,43 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора