Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24120
Títol: Отримання молочних білків за допомогою електрофорезу
Altres títols: Milk proteins obtaining with the use of electrophoresis
Autor: Паскевич, Вікторія Михайлівна
Paskevych, V.M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Паскевич В.М. Отримання молочних білків за допомогою електрофорезу : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ В.М. Паскевич. — Тернопіль: ТНТУ, РІК. — 6 с.
Bibliographic description (International): Paskevych V.M. Milk proteins obtaining with the use of electrophoresis : the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / V.M. Paskevych ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Data de publicació: 2018
Submitted date: 2018
Date of entry: 26-de -2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Юкало, Володимир Глібович
UDC: 664
Paraules clau: препаративний електрофорез
preparative electrophoresis
білки молока
milk proteins
виділення білкових фракцій
separation of ptoteins fractions
Resum: Дипломна робота присвячена виділенню важливих попередників біологічно – активних пептидів з протеїнів молока. Для отримання гомогенних протеїнів – попередників пропонується використати дві системи препаративного електрофорезу у поліакриламідному гелі. В результаті показано, що нативний диск –електрофорез і електрофорез в однорідному гелі дозволяють виділити гомогенні білки молока.
The work is devoted to the allocation of important precursors of biologically active peptides from milk proteins. For obtaining homogeneous proteins, precursors are proposed to use two systems of preparative electrophoresis in a polyacrylamide gel. As a result, it is shown that a native disk-electrophoresis and electrophoresis in a homogeneous gel allow the isolation of homogeneous protein proteins.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24120
Copyright owner: © Паскевич В.М., 2018
Content type: Thesis Abstract
Apareix a les col·leccions:181 — харчові технології

Arxius per aquest ítem:
Arxiu Descripció MidaFormat 
Paskevych_Milk proteins obtaining with the use of electrophoresis.pdf257,43 kBAdobe PDFVeure/Obrir


Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.

Eines d'Administrador