Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24120
Tytuł: Отримання молочних білків за допомогою електрофорезу
Inne tytuły: Milk proteins obtaining with the use of electrophoresis
Authors: Паскевич, Вікторія Михайлівна
Paskevych, V.M.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Паскевич В.М. Отримання молочних білків за допомогою електрофорезу : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ В.М. Паскевич. — Тернопіль: ТНТУ, РІК. — 6 с.
Bibliographic description: Paskevych V.M. Milk proteins obtaining with the use of electrophoresis : the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / V.M. Paskevych ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Data wydania: 2018
Data archiwizacji: 2018
Date of entry: 26-lut-2018
Kraj (kod): UA
Place edycja: Тернопіль
Promotor: Юкало, Володимир Глібович
UDC: 664
Słowa kluczowe: препаративний електрофорез
preparative electrophoresis
білки молока
milk proteins
виділення білкових фракцій
separation of ptoteins fractions
Abstract: Дипломна робота присвячена виділенню важливих попередників біологічно – активних пептидів з протеїнів молока. Для отримання гомогенних протеїнів – попередників пропонується використати дві системи препаративного електрофорезу у поліакриламідному гелі. В результаті показано, що нативний диск –електрофорез і електрофорез в однорідному гелі дозволяють виділити гомогенні білки молока.
The work is devoted to the allocation of important precursors of biologically active peptides from milk proteins. For obtaining homogeneous proteins, precursors are proposed to use two systems of preparative electrophoresis in a polyacrylamide gel. As a result, it is shown that a native disk-electrophoresis and electrophoresis in a homogeneous gel allow the isolation of homogeneous protein proteins.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24120
Właściciel praw autorskich: © Паскевич В.М., 2018
Typ zawartości: Thesis Abstract
Występuje w kolekcjach:181 — харчові технології

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Paskevych_Milk proteins obtaining with the use of electrophoresis.pdf257,43 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora