Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24026
Назва: | Гель фільтрація протеїнів нативних казеїнових міцел. |
Інші назви: | Gel-filtration of proteins of native casein micelles. |
Автори: | Дуда, Оксана Володимирівна Duda, O.V. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Дуда О.В. Гель фільтрація протеїнів нативних казеїнових міцел : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ О.В. Дуда — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
Bibliographic description: | Duda O.V. Gel-filtration of proteins of native casein micelles: the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / O.V. Duda ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
Дата публікації: | 2018 |
Дата подання: | 2018 |
Дата внесення: | 21-лют-2018 |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопіль |
Науковий керівник: | Юкало, Володимир Глібович |
УДК: | УДК 577.112.083/122.2 |
Теми: | гель – фільтрація gel- filtration нативні міцели natural micelles казеїнові фракції casein fractions |
Короткий огляд (реферат): | В дипломній роботі в результаті розшарування системи було виділено міцелярну фракцію казеїну та встановлено фракційний склад фаз після розшарування системи «знежирене молоко – пектин». |
Опис: | In the dissertation, as a result of stratification of the system, the micellar casein fraction was isolated and the fractional composition of the phases was established after the bulking system of the «skim milk – pectin». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24026 |
Власник авторського права: | © Дуда О.В. |
Тип вмісту: | Thesis Abstract |
Розташовується у зібраннях: | 181 — харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Duda_Gel-filtration of proteins of native casein micelles..pdf | 183,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Duda_Gel-filtration_of_proteins_of_native_casein_micelles_.djvu | 49 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Duda_Gel-filtration_of_proteins_of_native_casein_micelles___COVER.png | 109,69 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора