Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24026
| Tytuł: | Гель фільтрація протеїнів нативних казеїнових міцел. |
| Inne tytuły: | Gel-filtration of proteins of native casein micelles. |
| Authors: | Дуда, Оксана Володимирівна Duda, O.V. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Дуда О.В. Гель фільтрація протеїнів нативних казеїнових міцел : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ О.В. Дуда — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
| Bibliographic description (International): | Duda O.V. Gel-filtration of proteins of native casein micelles: the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / O.V. Duda ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
| Data wydania: | 2018 |
| Data archiwizacji: | 2018 |
| Date of entry: | 21-lut-2018 |
| Kraj (kod): | UA |
| Place edycja: | Тернопіль |
| Promotor: | Юкало, Володимир Глібович |
| UDC: | УДК 577.112.083/122.2 |
| Słowa kluczowe: | гель – фільтрація gel- filtration нативні міцели natural micelles казеїнові фракції casein fractions |
| Abstract: | В дипломній роботі в результаті розшарування системи було виділено міцелярну фракцію казеїну та встановлено фракційний склад фаз після розшарування системи «знежирене молоко – пектин». |
| Opis: | In the dissertation, as a result of stratification of the system, the micellar casein fraction was isolated and the fractional composition of the phases was established after the bulking system of the «skim milk – pectin». |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24026 |
| Właściciel praw autorskich: | © Дуда О.В. |
| Typ zawartości: | Thesis Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | 181 — харчові технології |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Duda_Gel-filtration of proteins of native casein micelles..pdf | 183,59 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| Duda_Gel-filtration_of_proteins_of_native_casein_micelles_.djvu | 49 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| Duda_Gel-filtration_of_proteins_of_native_casein_micelles___COVER.png | 109,69 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora