กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24026
| ชื่อเรื่อง: | Гель фільтрація протеїнів нативних казеїнових міцел. |
| ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Gel-filtration of proteins of native casein micelles. |
| ผู้แต่ง: | Дуда, Оксана Володимирівна Duda, O.V. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Дуда О.В. Гель фільтрація протеїнів нативних казеїнових міцел : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ О.В. Дуда — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
| Bibliographic description (International): | Duda O.V. Gel-filtration of proteins of native casein micelles: the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / O.V. Duda ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
| วันที่เผยแพร่: | 2018 |
| Submitted date: | 2018 |
| Date of entry: | 21-กุม-2018 |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| Supervisor: | Юкало, Володимир Глібович |
| UDC: | УДК 577.112.083/122.2 |
| คำสำคัญ: | гель – фільтрація gel- filtration нативні міцели natural micelles казеїнові фракції casein fractions |
| บทคัดย่อ: | В дипломній роботі в результаті розшарування системи було виділено міцелярну фракцію казеїну та встановлено фракційний склад фаз після розшарування системи «знежирене молоко – пектин». |
| รายละเอียด: | In the dissertation, as a result of stratification of the system, the micellar casein fraction was isolated and the fractional composition of the phases was established after the bulking system of the «skim milk – pectin». |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24026 |
| Copyright owner: | © Дуда О.В. |
| Content type: | Thesis Abstract |
| ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | 181 — харчові технології |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
| แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
|---|---|---|---|---|
| Duda_Gel-filtration of proteins of native casein micelles..pdf | 183,59 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
| Duda_Gel-filtration_of_proteins_of_native_casein_micelles_.djvu | 49 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
| Duda_Gel-filtration_of_proteins_of_native_casein_micelles___COVER.png | 109,69 kB | image/png | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น
เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ