Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.02 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Master Thesis202025-Dec-2020Дослідження впливу вільних жирних кислот на органолептичні показники маслаКоваль, Вікторія Валеріївна; Koval, Victoria Valeriyvna
Master Thesis201929-Dec-2019Розробка технології кисломолочних продуктів з вмістом йоштиМамедова, Еміне Енверівна; Mammadova E.E.
Master Thesis202028-Dec-2020Дослідження показників кисломолочних напоїв з борошном екстудованим кукурудзяним із розробленням проекту цехуОлекшій, Надія Степанівна; Olekshii, Nadiia Stepanivna
Thesis AbstractDec-201820-Dec-2018Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показниківВанат, Галина Романівна
Master Thesis20195-Jan-2020Дослідження показників кисломолочних напоїв з натуральними смако-ароматичними компонентами із розробленням проекту цеху незбираномолочних продуктівШум, Андрій Олександрович; Shum A.O.
Master Thesis202028-Dec-2020Дослідження впливу рослинних компонентів на якісні показники сиру кисломолочного з розробленням проєкту цехуБілоус, Олеся Миколаївна; Bilous, Olesia Mykolaivna
Master ThesisDec-202314-Jan-2024Удосконалення технології хліба з антиоксидантними властивостями та її застосування у цеху виробництва пшеничного хлібаРоган, Ірина Богданівна; Rohan, Iryna Bohdanivna
Master ThesisDec-202314-Jan-2024Удосконалення технології хліба із використанням ензимних препаратів та її застосування у цеху виробництва пшеничного хлібаКогут, Наталія Зіновіївна; Kohut, Natalia Zinovievna