Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Роботи студентів
Магістр
181 — харчові технології
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-7 зі 7 (час пошуку: 0.012 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Master Thesis
2021
30-гру-2021
Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислот
Полевий, Микола Іванович
;
Polevyi, Mykola
Master Thesis
2019
29-гру-2019
Розробка технології кисломолочних продуктів з вмістом йошти
Мамедова, Еміне Енверівна
;
Mammadova E.E.
Master Thesis
2019
29-гру-2019
Дослідження пробіотичних властивостей молочнокислих мікроорганізмів виділених з молочних продуктів
Лясота, Олена Богданівна
;
Liasota O.B.
Thesis Abstract
2018
20-лют-2018
Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв
Давида, Василина Олегівна
;
Davyda, V.O.
Master Thesis
2020
29-гру-2020
Розробка технології йогурту з екстрактом чебрецю
Андрушків, Катерина Віталіївна
;
Andrushkiv, Kateryna Vitaliivna
Master Thesis
2020
28-гру-2020
Розробка технології кисломолочного напою з насінням базиліку
Грицаюк, Володимир Іванович
;
Hrytsaiuk, Volodymyr Ivanovych
Master Thesis
гру-2023
17-січ-2024
Виділення біоактивних пептидів з білків сироватки з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочних продуктів
Кость, Назарій Михайлович
;
Kost, Nazarii
Розкриття
за авторами
1
Andrushkiv, Kateryna Vitaliivna
1
Davyda, V.O.
1
Hrytsaiuk, Volodymyr Ivanovych
1
Kost, Nazarii
1
Liasota O.B.
1
Mammadova E.E.
1
Polevyi, Mykola
1
Андрушків, Катерина Віталіївна
1
Грицаюк, Володимир Іванович
1
Давида, Василина Олегівна
1
Кость, Назарій Михайлович
1
Лясота, Олена Богданівна
1
Мамедова, Еміне Енверівна
1
Полевий, Микола Іванович
за темами
6
yogurt
5
181
5
харчові технології
2
664.8
2
microflora
2
мікрофлора
1
367.344
1
637.146
1
637.146.34
1
637.146.34.
1
664
1
basil seeds
1
cooling
1
electrophoresis of milk serum
1
fatty acid composition
1
functional products
1
kefir
1
lactobacilli
1
linseed oil
1
omega-3, -6, -9 fatty acids
.
далі >
за датою випуску
1
2023
1
2021
2
2020
2
2019
1
2018
за типом вмісту
6
Master Thesis
1
Thesis Abstract
за мовами
7
uk