Otsi


Aktiivsed filtrid:
Alusta uut otsingut
Lisa filter:

Kasuta filtreid otsingu täpsustamiseks


Tulemusi 1-7 7 st(otsiaeg: 0.012 sek).
  • eelmine
  • 1
  • järgmine
Otsitumad objektid:
TüüpIlmumisaegDate of entryPealkiriAutor(id)
Master Thesis202025-det-2020Дослідження впливу вільних жирних кислот на органолептичні показники маслаКоваль, Вікторія Валеріївна; Koval, Victoria Valeriyvna
Master Thesis201929-det-2019Обґрунтування мікробіологічної стійкості молочних продуктів залежно від кількісного вмісту мікрофлори молока-сировиниЩур, Юлія Андріївна; Shchur Y.А.
Thesis Abstract201818-vee-2018Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктівКічула, Дмитро Вадимович; Kichula, D.V.
Thesis Abstract201818-vee-2018Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктівCіканович, Іван Володимирович; Sikanovich, I.V.
Master Thesis202025-det-2020Дослідження фізико-хімічних і мікробіологічних показників молока питного залежно від застосованої температури пастеризаціїВеремейчик, Марія-Соломія Євгенівна; Veremeychik, Maria-Solomiya Yevhenivna
Master Thesis202028-det-2020Дослідження зміни концентрації нітратів під час переробки молочної сировиниЦимбал, Марія Володимирівна; Tsymbal, Mariia Volodymyrivna
Master Thesisdet-202316-jaa-2024Удосконалення технології виробництва ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду з проєктуванням цеху кисломолочного продуктуДалєвський, Володимир Михайлович; Dalievskyi, Volodymyr