Търсене


Текущи филтри:
Ново търсене
Добавяне на филтри:

Използвайте филтри, за да прецизирате резултатите от търсенето.


Резултати 1-8 от 8. (Време за търсене: 0.019 секунди).
  • предишен
  • 1
  • следващ
Брой Посещения на Публикация:
ТипДата на ПубликуванеDate of entryЗаглавиеАвтор(и)
Master Thesis202130-Дек-2021Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислотПолевий, Микола Іванович; Polevyi, Mykola
Thesis Abstract201826-Фев-2018Купаж олій з підвищеним вмістом поліненасичених жирних кислот родини омега-3Жебрацький, Р.В.; Zhebratskyy, R.V.
Master Thesis201929-Дек-2019Розробка і створення біологічно активної харчової добавки із збалансованим співвідношенням жирних кислот родини омегаВитрикуш, Юлія Анатоліївна; Vytrykush J.А.
Master Thesis202028-Дек-2020Оцінка жирнокислотного складу нетрадиційних олійМазур, Юлія Григорівна; Mazur, Yuliia Hryhorivna
Thesis AbstractДек-201826-Дек-2018Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олійБаюк, Степан Ярославович
Master Thesis202028-Дек-2020Вплив процесу скисання молока на жирнокислотний складХава, Оксана Павлівна; Khava, Oksana Pavlivna
Thesis AbstractДек-201826-Дек-2018Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислотГорожанський, Олександр Ярославович
Master ThesisДек-202317-Яну-2024Оцінка жирнокислотного складу купажованих олій на основі конопляної оліїТрачук, Назар Петрович; Trachuk, Nazar