Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Роботи студентів
Магістр
181 — харчові технології
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-6 зі 6 (час пошуку: 0.028 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Master Thesis
2020
25-гру-2020
Дослідження впливу вільних жирних кислот на органолептичні показники масла
Коваль, Вікторія Валеріївна
;
Koval, Victoria Valeriyvna
Master Thesis
2019
29-гру-2019
Дослідження впливу рослинних компонентів на якісні показники масла з розробленням проєкту маслоцеху
Смачило, Оксана Петрівна
;
Smachylo O.P.
Master Thesis
2021
27-гру-2021
Отримання природних біоактивних пептидів з β-казеїну молока з проектуванням цеху з виробництва масла вершкового з переробкою маслянки та знежиреного молока
Кутянська, Наталія Степанівна
;
Kutianska, Nataliia
Master Thesis
2021
28-гру-2021
Розробка технології виробництва масла з підвищеною антиоксидантною активністю
Слимак, Марта Ігорівна
;
Slymak, Marta
Master Thesis
гру-2023
15-січ-2024
Розроблення технології вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження з проєктуванням цеху виробництва масла та спредів
Козловський, Василь Русланович
;
Kozlovsky, Vasyl Ruslanovych
Master Thesis
гру-2023
17-січ-2024
Розроблення технології булочки оздоровчого спрямування з авокадо та впровадження її у виробництво
Адамішин, Ольга Володимирівна
;
Adamishyn, Olha
Розкриття
за авторами
1
Adamishyn, Olha
1
Koval, Victoria Valeriyvna
1
Kozlovsky, Vasyl Ruslanovych
1
Kutianska, Nataliia
1
Slymak, Marta
1
Smachylo O.P.
1
Адамішин, Ольга Володимирівна
1
Коваль, Вікторія Валеріївна
1
Козловський, Василь Русланович
1
Кутянська, Наталія Степанівна
1
Слимак, Марта Ігорівна
1
Смачило, Оксана Петрівна
за темами
3
181
3
664
3
масло вершкове
3
харчові технології
2
technology
2
технологія
1
577.112 083 / 122.2
1
637.2.04
1
664.661
1
antioxidants
1
antioxidants of natural and artif...
1
avocado
1
bun
1
butter technology
1
caseins
1
fat oxidation
1
fats
1
free fatty acids
1
functional butter production
1
lipases
.
далі >
за датою випуску
2
2023
2
2021
1
2020
1
2019
за типом вмісту
6
Master Thesis
за мовами
6
uk