Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Роботи студентів
Магістр
181 — харчові технології
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-5 зі 5 (час пошуку: 0.011 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Master Thesis
2022
7-січ-2023
Дослідження залежностей між мінералізацією, рН та редокс-потенціалом у питних водах для хлібопекарського виробництва
Шкоропад, Назар Юрійович
;
Shkoropad, Nazar Yuriiovych
Master Thesis
2021
28-гру-2021
Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хліба
Хмеляр, Антон Богданович
;
Khmelyar, Anton
Master Thesis
2021
27-гру-2021
Розробка технології виготовлення хліба з додаванням нового виду борошна
Рудь, Андрій Васильович
;
Rud, Andriy
Master Thesis
2022
30-гру-2022
Удосконалення технології хліба оздоровчого призначення з Aegopodium podagraria L.
Леськів, Михайло Романович
;
Leskiv, Mykhailo Romanovych
Master Thesis
гру-2023
17-січ-2024
Дослідження способу стабілізації якості хліба виготовленого з пшеничного борошна з пониженими хлібопекарськими властивостями та застосування його у цеху з виробництва хлібобулочних виробів
Свента, Наталія Миколаївна
;
Sventa, Nataliia
Розкриття
за авторами
1
Khmelyar, Anton
1
Leskiv, Mykhailo Romanovych
1
Rud, Andriy
1
Shkoropad, Nazar Yuriiovych
1
Sventa, Nataliia
1
Леськів, Михайло Романович
1
Рудь, Андрій Васильович
1
Свента, Наталія Миколаївна
1
Хмеляр, Антон Богданович
1
Шкоропад, Назар Юрійович
за темами
4
181
4
bread
4
dough
4
харчові технології
4
хліб
2
664
2
664.661
1
637.146; 613.288; 637.04
1
Aegopodium podagraria L.
1
basil
1
flour
1
fruit and vegetable concentrate
1
gluten
1
quality indicators
1
redox potential
1
spelled flour
1
spontaneous leaven
1
technology
1
water
1
wheat and rye flour
.
далі >
за датою випуску
1
2023
2
2022
2
2021
за типом вмісту
5
Master Thesis
за мовами
5
uk