Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Rezultaty 1-7 z 7.
  • poprzedni
  • 1
  • następny
Pozycje polecane:
TypData wydaniaDate wejściaTytułAutor(zy)
Master Thesis202130-gru-2021Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислотПолевий, Микола Іванович; Polevyi, Mykola
Master Thesis201929-gru-2019Розробка технології кисломолочних продуктів з вмістом йоштиМамедова, Еміне Енверівна; Mammadova E.E.
Master Thesis201929-gru-2019Дослідження пробіотичних властивостей молочнокислих мікроорганізмів виділених з молочних продуктівЛясота, Олена Богданівна; Liasota O.B.
Thesis Abstract201820-lut-2018Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоївДавида, Василина Олегівна; Davyda, V.O.
Master Thesis202029-gru-2020Розробка технології йогурту з екстрактом чебрецюАндрушків, Катерина Віталіївна; Andrushkiv, Kateryna Vitaliivna
Master Thesis202028-gru-2020Розробка технології кисломолочного напою з насінням базилікуГрицаюк, Володимир Іванович; Hrytsaiuk, Volodymyr Ivanovych
Master Thesisgru-202317-sty-2024Виділення біоактивних пептидів з білків сироватки з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочних продуктівКость, Назарій Михайлович; Kost, Nazarii