Skip navigation
Home
Przeglądanie
Zespoły
& Kolekcje
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
UDC
Submit Date
Typy zawartości
Języki
Czasopisma/kolekcje
Konferencje/imprezy
Publikacja zawierająca
ISSN
Wydawcy
Akcesoria
Stopnie tez
Tezy stopniowanie
Dyscypliny tezy
Rada Rozprawa
Instytucja teza obrony
Data przedłożona
Pomoc
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Zapisz się do:
Mój DSpace
E-mail
aktualizacje
Edytuj profil
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Browsing "181 — харчові технології" by Subject pasteurized milk
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 2 of 2
Typ
Data wydania
Date wejścia
Tytuł
Autor(zy)
Master Thesis
2020
25-gru-2020
Дослідження фізико-хімічних і мікробіологічних показників молока питного залежно від застосованої температури пастеризації
Веремейчик, Марія-Соломія Євгенівна
;
Veremeychik, Maria-Solomiya Yevhenivna
Master Thesis
2019
29-gru-2019
Обґрунтування мікробіологічної стійкості молочних продуктів залежно від кількісного вмісту мікрофлори молока-сировини
Щур, Юлія Андріївна
;
Shchur Y.А.