Разлистване на "181 — харчові технології" по Тема масло вершкове
Показване на резултати 1 до 5 от 5
Тип | Дата на Публикуване | Date of entry | Заглавие | Автор(и) |
Master Thesis | Дек-2024 | 4-Яну-2025 | Виділення та ідентифікація молочних білків із проєктуванням цеху виробництва масла з організацією переробки вторинної сировини | Сторож, Сергій Ігорович; Storozh, Serhii |
Master Thesis | 2020 | 25-Дек-2020 | Дослідження впливу вільних жирних кислот на органолептичні показники масла | Коваль, Вікторія Валеріївна; Koval, Victoria Valeriyvna |
Master Thesis | 2021 | 28-Дек-2021 | Розробка технології виробництва масла з підвищеною антиоксидантною активністю | Слимак, Марта Ігорівна; Slymak, Marta |
Master Thesis | Дек-2023 | 17-Яну-2024 | Розроблення технології булочки оздоровчого спрямування з авокадо та впровадження її у виробництво | Адамішин, Ольга Володимирівна; Adamishyn, Olha |
Master Thesis | Дек-2024 | 6-Яну-2025 | Удосконалення рецептурного складу масла з підвищеними властивостями до зберігання із впровадженням розробки у цеху виробництва масла | Цегельник, Ольга Іванівна; Tsehelnyk, Olga |