Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
UDC
Submit Date
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Help
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Browsing "181 — харчові технології" by Subject кукурудзяна олія
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 4 of 4
Type
Issue Date
Date of entry
Title
Author(s)
Thesis Abstract
Des-2018
26-Des-2018
Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олій
Баюк, Степан Ярославович
Master Thesis
2020
28-Des-2020
Оцінка жирнокислотного профілю купажованих олій на основі лляної олії
Новіков, Ілля Тарасович
;
Novikov, Illia Tarasovych
Master Thesis
2019
29-Des-2019
Розробка і створення біологічно активної харчової добавки із збалансованим співвідношенням жирних кислот родини омега
Витрикуш, Юлія Анатоліївна
;
Vytrykush J.А.
Master Thesis
Des-2024
3-Jan-2025
Удосконалення жирнокислотного складу купажованих олій на основі соєвої олії
Криса, Павло Вікторович
;
Krysa, Pavlo