Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23144
Назва: | Дослідження технологічних режимів сушіння томатів |
Інші назви: | Research of technological modes of drinking tomatoes |
Автори: | Гаврилюк, В. О. Соловей, О. С. Шутюк, В. В. Gavrilyuk, V. O. Solovei, O. S. Shytyuk, V. V. |
Приналежність: | Національний університет харчових технологій, Україна |
Бібліографічний опис: | Гаврилюк В. О. Дослідження технологічних режимів сушіння томатів / В. О. Гаврилюк, О. С. Соловей, В. В. Шутюк // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 162–163. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Gavrilyuk V. O., Solovei O. S., Shytyuk V. V. (2017) Doslidzhennia tekhnolohichnykh rezhymiv sushinnia tomativ [Research of technological modes of drinking tomatoes]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 162-163 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" |
Конференція/захід: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | 3 |
Дата публікації: | 16-лис-2017 |
Дата внесення: | 25-січ-2018 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 16-17 листопада 2017 року 16-17 November 2017 |
УДК: | 664.8.047 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 162-163 |
Початкова сторінка: | 162 |
Кінцева сторінка: | 163 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23144 |
ISBN: | 978-966-305-086-7 978-966-305-087-4 978-966-305-088-1 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Перелік літератури: | 1. Шутюк В.В. Застосування мікрохвильового випромінювання для сушіння харчових продуктів / В.В. Шутюк // Наукові праці НУХТ. – К.: НУХТ, 2015. – Т. 21, № 3. - С.133-140. 2. Cernîşev S. Effects of conventional and multistage drying processing on nonenzymatic browning in tomato. J Food Eng 2010; 96: 114–18. |
References: | 1. Shutiuk V.V. Zastosuvannia mikrokhvylovoho vyprominiuvannia dlia sushinnia kharchovykh produktiv, V.V. Shutiuk, Naukovi pratsi NUKhT, K., NUKhT, 2015, V. 21, No 3, P.133-140. 2. Cernîşev S. Effects of conventional and multistage drying processing on nonenzymatic browning in tomato. J Food Eng 2010; 96: 114–18. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
CAZST_2017v3_Gavrilyuk_V_O-Research_of_technological_162-163.pdf | 1,04 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
CAZST_2017v3_Gavrilyuk_V_O-Research_of_technological_162-163.djvu | 76,71 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
CAZST_2017v3_Gavrilyuk_V_O-Research_of_technological_162-163__COVER.png | 422,61 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.