Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23144

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГаврилюк, В. О.
dc.contributor.authorСоловей, О. С.
dc.contributor.authorШутюк, В. В.
dc.contributor.authorGavrilyuk, V. O.
dc.contributor.authorSolovei, O. S.
dc.contributor.authorShytyuk, V. V.
dc.coverage.temporal16-17 листопада 2017 року
dc.coverage.temporal16-17 November 2017
dc.date.accessioned2018-01-25T13:58:03Z-
dc.date.available2018-01-25T13:58:03Z-
dc.date.created2017-11-16
dc.date.issued2017-11-16
dc.identifier.citationГаврилюк В. О. Дослідження технологічних режимів сушіння томатів / В. О. Гаврилюк, О. С. Соловей, В. В. Шутюк // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 162–163. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-966-305-086-7
dc.identifier.isbn978-966-305-087-4
dc.identifier.isbn978-966-305-088-1
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23144-
dc.format.extent162-163
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.relation.ispartofBook of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies"
dc.titleДослідження технологічних режимів сушіння томатів
dc.title.alternativeResearch of technological modes of drinking tomatoes
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664.8.047
dc.relation.references1. Шутюк В.В. Застосування мікрохвильового випромінювання для сушіння харчових продуктів / В.В. Шутюк // Наукові праці НУХТ. – К.: НУХТ, 2015. – Т. 21, № 3. - С.133-140.
dc.relation.references2. Cernîşev S. Effects of conventional and multistage drying processing on nonenzymatic browning in tomato. J Food Eng 2010; 96: 114–18.
dc.relation.referencesen1. Shutiuk V.V. Zastosuvannia mikrokhvylovoho vyprominiuvannia dlia sushinnia kharchovykh produktiv, V.V. Shutiuk, Naukovi pratsi NUKhT, K., NUKhT, 2015, V. 21, No 3, P.133-140.
dc.relation.referencesen2. Cernîşev S. Effects of conventional and multistage drying processing on nonenzymatic browning in tomato. J Food Eng 2010; 96: 114–18.
dc.identifier.citationenGavrilyuk V. O., Solovei O. S., Shytyuk V. V. (2017) Doslidzhennia tekhnolohichnykh rezhymiv sushinnia tomativ [Research of technological modes of drinking tomatoes]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 162-163 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.volume3
dc.citation.spage162
dc.citation.epage163
dc.citation.conferenceⅥ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.