Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23144
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гаврилюк, В. О. | |
dc.contributor.author | Соловей, О. С. | |
dc.contributor.author | Шутюк, В. В. | |
dc.contributor.author | Gavrilyuk, V. O. | |
dc.contributor.author | Solovei, O. S. | |
dc.contributor.author | Shytyuk, V. V. | |
dc.coverage.temporal | 16-17 листопада 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 16-17 November 2017 | |
dc.date.accessioned | 2018-01-25T13:58:03Z | - |
dc.date.available | 2018-01-25T13:58:03Z | - |
dc.date.created | 2017-11-16 | |
dc.date.issued | 2017-11-16 | |
dc.identifier.citation | Гаврилюк В. О. Дослідження технологічних режимів сушіння томатів / В. О. Гаврилюк, О. С. Соловей, В. В. Шутюк // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 162–163. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-086-7 | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-087-4 | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-088-1 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23144 | - |
dc.format.extent | 162-163 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.relation.ispartof | Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" | |
dc.title | Дослідження технологічних режимів сушіння томатів | |
dc.title.alternative | Research of technological modes of drinking tomatoes | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664.8.047 | |
dc.relation.references | 1. Шутюк В.В. Застосування мікрохвильового випромінювання для сушіння харчових продуктів / В.В. Шутюк // Наукові праці НУХТ. – К.: НУХТ, 2015. – Т. 21, № 3. - С.133-140. | |
dc.relation.references | 2. Cernîşev S. Effects of conventional and multistage drying processing on nonenzymatic browning in tomato. J Food Eng 2010; 96: 114–18. | |
dc.relation.referencesen | 1. Shutiuk V.V. Zastosuvannia mikrokhvylovoho vyprominiuvannia dlia sushinnia kharchovykh produktiv, V.V. Shutiuk, Naukovi pratsi NUKhT, K., NUKhT, 2015, V. 21, No 3, P.133-140. | |
dc.relation.referencesen | 2. Cernîşev S. Effects of conventional and multistage drying processing on nonenzymatic browning in tomato. J Food Eng 2010; 96: 114–18. | |
dc.identifier.citationen | Gavrilyuk V. O., Solovei O. S., Shytyuk V. V. (2017) Doslidzhennia tekhnolohichnykh rezhymiv sushinnia tomativ [Research of technological modes of drinking tomatoes]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 162-163 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.volume | 3 | |
dc.citation.spage | 162 | |
dc.citation.epage | 163 | |
dc.citation.conference | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
CAZST_2017v3_Gavrilyuk_V_O-Research_of_technological_162-163.pdf | 1,04 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
CAZST_2017v3_Gavrilyuk_V_O-Research_of_technological_162-163.djvu | 76,71 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
CAZST_2017v3_Gavrilyuk_V_O-Research_of_technological_162-163__COVER.png | 422,61 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.