Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23144
Pealkiri: | Дослідження технологічних режимів сушіння томатів |
Teised pealkirjad: | Research of technological modes of drinking tomatoes |
Autor: | Гаврилюк, В. О. Соловей, О. С. Шутюк, В. В. Gavrilyuk, V. O. Solovei, O. S. Shytyuk, V. V. |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Гаврилюк В. О. Дослідження технологічних режимів сушіння томатів / В. О. Гаврилюк, О. С. Соловей, В. В. Шутюк // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 162–163. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Gavrilyuk V. O., Solovei O. S., Shytyuk V. V. (2017) Doslidzhennia tekhnolohichnykh rezhymiv sushinnia tomativ [Research of technological modes of drinking tomatoes]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 162-163 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" |
Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | 3 |
Ilmumisaasta: | 16-nov-2017 |
Date of entry: | 25-jaa-2018 |
Kirjastaja: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 16-17 листопада 2017 року 16-17 November 2017 |
UDC: | 664.8.047 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 162-163 |
Start page: | 162 |
End page: | 163 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23144 |
ISBN: | 978-966-305-086-7 978-966-305-087-4 978-966-305-088-1 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
References (Ukraine): | 1. Шутюк В.В. Застосування мікрохвильового випромінювання для сушіння харчових продуктів / В.В. Шутюк // Наукові праці НУХТ. – К.: НУХТ, 2015. – Т. 21, № 3. - С.133-140. 2. Cernîşev S. Effects of conventional and multistage drying processing on nonenzymatic browning in tomato. J Food Eng 2010; 96: 114–18. |
References (International): | 1. Shutiuk V.V. Zastosuvannia mikrokhvylovoho vyprominiuvannia dlia sushinnia kharchovykh produktiv, V.V. Shutiuk, Naukovi pratsi NUKhT, K., NUKhT, 2015, V. 21, No 3, P.133-140. 2. Cernîşev S. Effects of conventional and multistage drying processing on nonenzymatic browning in tomato. J Food Eng 2010; 96: 114–18. |
Content type: | Conference Abstract |
Asub kollektsiooni(de)s: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017) |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
CAZST_2017v3_Gavrilyuk_V_O-Research_of_technological_162-163.pdf | 1,04 MB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
CAZST_2017v3_Gavrilyuk_V_O-Research_of_technological_162-163.djvu | 76,71 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
CAZST_2017v3_Gavrilyuk_V_O-Research_of_technological_162-163__COVER.png | 422,61 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.