Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23144

Назва: Дослідження технологічних режимів сушіння томатів
Інші назви: Research of technological modes of drinking tomatoes
Автори: Гаврилюк, В. О.
Соловей, О. С.
Шутюк, В. В.
Gavrilyuk, V. O.
Solovei, O. S.
Shytyuk, V. V.
Приналежність: Національний університет харчових технологій, Україна
Бібліографічний опис: Гаврилюк В. О. Дослідження технологічних режимів сушіння томатів / В. О. Гаврилюк, О. С. Соловей, В. В. Шутюк // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 162–163. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Gavrilyuk V. O., Solovei O. S., Shytyuk V. V. (2017) Doslidzhennia tekhnolohichnykh rezhymiv sushinnia tomativ [Research of technological modes of drinking tomatoes]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 162-163 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies"
Конференція/захід: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 3
Дата публікації: 16-лис-2017
Дата внесення: 25-січ-2018
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 16-17 листопада 2017 року
16-17 November 2017
УДК: 664.8.047
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 162-163
Початкова сторінка: 162
Кінцева сторінка: 163
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23144
ISBN: 978-966-305-086-7
978-966-305-087-4
978-966-305-088-1
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Перелік літератури: 1. Шутюк В.В. Застосування мікрохвильового випромінювання для сушіння харчових продуктів / В.В. Шутюк // Наукові праці НУХТ. – К.: НУХТ, 2015. – Т. 21, № 3. - С.133-140.
2. Cernîşev S. Effects of conventional and multistage drying processing on nonenzymatic browning in tomato. J Food Eng 2010; 96: 114–18.
References: 1. Shutiuk V.V. Zastosuvannia mikrokhvylovoho vyprominiuvannia dlia sushinnia kharchovykh produktiv, V.V. Shutiuk, Naukovi pratsi NUKhT, K., NUKhT, 2015, V. 21, No 3, P.133-140.
2. Cernîşev S. Effects of conventional and multistage drying processing on nonenzymatic browning in tomato. J Food Eng 2010; 96: 114–18.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.