Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22190

Tytuł: Використання плодів шовковиці у консервуванні
Inne tytuły: Using of canning fruits morus
Authors: Сельський, В. Р.
Угрин, Ю. В.
Selsky, V. R.
Uhryn, Y. V.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Сельський В. Р. Використання плодів шовковиці у консервуванні / В. Р. Сельський, Ю. В. Угрин // Матеріали ⅩⅩ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 17-18 травня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 207. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Selsky V. R., Uhryn Y. V. (2017) Vykorystannia plodiv shovkovytsi u konservuvanni [Using of canning fruits morus]. Materials of ⅩⅩ Conference TNTU I. Pul'uj (Tern., 17-18 May 2017), pp. 207 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Materials of ⅩⅩ Conference Ternopil National Technical University I. Pul'uj
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Data wydania: 18-maj-2017
Date of entry: 1-lis-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 17-18 травня 2017 року
17-18 May 2017
UDC: 664.8
Strony: 1
Zakres stron: 207
Główna strona: 207
Strona końcowa: 207
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22190
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi