Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22190
| Titulua: | Використання плодів шовковиці у консервуванні |
| Beste titulu batzuk: | Using of canning fruits morus |
| Egilea: | Сельський, В. Р. Угрин, Ю. В. Selsky, V. R. Uhryn, Y. V. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Сельський В. Р. Використання плодів шовковиці у консервуванні / В. Р. Сельський, Ю. В. Угрин // Матеріали ⅩⅩ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 17-18 травня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 207. — (Обладнання харчових виробництв). |
| Bibliographic description (International): | Selsky V. R., Uhryn Y. V. (2017) Vykorystannia plodiv shovkovytsi u konservuvanni [Using of canning fruits morus]. Materials of ⅩⅩ Conference TNTU I. Pul'uj (Tern., 17-18 May 2017), pp. 207 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя Materials of ⅩⅩ Conference Ternopil National Technical University I. Pul'uj |
| Conference/Event: | ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
| Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
| Gordailuaren-data: | 18-May-2017 |
| Date of entry: | 1-Nov-2017 |
| Argitalpen: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 17-18 травня 2017 року 17-18 May 2017 |
| UDC: | 664.8 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 207 |
| Start page: | 207 |
| End page: | 207 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22190 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Bildumetan azaltzen da: | ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2017) |
Item honetako fitxategiak:
| Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
|---|---|---|---|---|
| NKTNTU_2017_Selsky_V_R-Using_of_canning_fruits_morus_207.pdf | 268,72 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
| NKTNTU_2017_Selsky_V_R-Using_of_canning_fruits_morus_207.djvu | 14,9 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
| NKTNTU_2017_Selsky_V_R-Using_of_canning_fruits_morus_207__COVER.jpg | 139,78 kB | JPEG | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.