Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22190

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСельський, В. Р.
dc.contributor.authorУгрин, Ю. В.
dc.contributor.authorSelsky, V. R.
dc.contributor.authorUhryn, Y. V.
dc.coverage.temporal17-18 травня 2017 року
dc.coverage.temporal17-18 May 2017
dc.date.accessioned2017-11-01T12:59:53Z-
dc.date.available2017-11-01T12:59:53Z-
dc.date.created2017-05-18
dc.date.issued2017-05-18
dc.identifier.citationСельський В. Р. Використання плодів шовковиці у консервуванні / В. Р. Сельський, Ю. В. Угрин // Матеріали ⅩⅩ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 17-18 травня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 207. — (Обладнання харчових виробництв).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22190-
dc.format.extent207
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
dc.relation.ispartofMaterials of ⅩⅩ Conference Ternopil National Technical University I. Pul'uj
dc.titleВикористання плодів шовковиці у консервуванні
dc.title.alternativeUsing of canning fruits morus
dc.typeConference Abstract
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.8
dc.identifier.citationenSelsky V. R., Uhryn Y. V. (2017) Vykorystannia plodiv shovkovytsi u konservuvanni [Using of canning fruits morus]. Materials of ⅩⅩ Conference TNTU I. Pul'uj (Tern., 17-18 May 2017), pp. 207 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
dc.citation.spage207
dc.citation.epage207
dc.citation.conferenceⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Розташовується у зібраннях:ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.