Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22190

Titolo: Використання плодів шовковиці у консервуванні
Titoli alternativi: Using of canning fruits morus
Autori: Сельський, В. Р.
Угрин, Ю. В.
Selsky, V. R.
Uhryn, Y. V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Сельський В. Р. Використання плодів шовковиці у консервуванні / В. Р. Сельський, Ю. В. Угрин // Матеріали ⅩⅩ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 17-18 травня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 207. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Selsky V. R., Uhryn Y. V. (2017) Vykorystannia plodiv shovkovytsi u konservuvanni [Using of canning fruits morus]. Materials of ⅩⅩ Conference TNTU I. Pul'uj (Tern., 17-18 May 2017), pp. 207 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Materials of ⅩⅩ Conference Ternopil National Technical University I. Pul'uj
Conference/Event: ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Data: 18-mag-2017
Date of entry: 1-nov-2017
Editore: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 17-18 травня 2017 року
17-18 May 2017
UDC: 664.8
Number of pages: 1
Page range: 207
Start page: 207
End page: 207
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22190
Content type: Conference Abstract
È visualizzato nelle collezioni:ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2017)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.