Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22190

Назва: Використання плодів шовковиці у консервуванні
Інші назви: Using of canning fruits morus
Автори: Сельський, В. Р.
Угрин, Ю. В.
Selsky, V. R.
Uhryn, Y. V.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Сельський В. Р. Використання плодів шовковиці у консервуванні / В. Р. Сельський, Ю. В. Угрин // Матеріали ⅩⅩ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 17-18 травня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 207. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Selsky V. R., Uhryn Y. V. (2017) Vykorystannia plodiv shovkovytsi u konservuvanni [Using of canning fruits morus]. Materials of ⅩⅩ Conference TNTU I. Pul'uj (Tern., 17-18 May 2017), pp. 207 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Materials of ⅩⅩ Conference Ternopil National Technical University I. Pul'uj
Конференція/захід: ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Дата публікації: 18-тра-2017
Дата внесення: 1-лис-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 17-18 травня 2017 року
17-18 May 2017
УДК: 664.8
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 207
Початкова сторінка: 207
Кінцева сторінка: 207
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22190
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.