Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22190
Назва: | Використання плодів шовковиці у консервуванні |
Інші назви: | Using of canning fruits morus |
Автори: | Сельський, В. Р. Угрин, Ю. В. Selsky, V. R. Uhryn, Y. V. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Сельський В. Р. Використання плодів шовковиці у консервуванні / В. Р. Сельський, Ю. В. Угрин // Матеріали ⅩⅩ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 17-18 травня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 207. — (Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description: | Selsky V. R., Uhryn Y. V. (2017) Vykorystannia plodiv shovkovytsi u konservuvanni [Using of canning fruits morus]. Materials of ⅩⅩ Conference TNTU I. Pul'uj (Tern., 17-18 May 2017), pp. 207 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя Materials of ⅩⅩ Conference Ternopil National Technical University I. Pul'uj |
Конференція/захід: | ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Журнал/збірник: | Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Дата публікації: | 18-тра-2017 |
Дата внесення: | 1-лис-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 17-18 травня 2017 року 17-18 May 2017 |
УДК: | 664.8 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 207 |
Початкова сторінка: | 207 |
Кінцева сторінка: | 207 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22190 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NKTNTU_2017_Selsky_V_R-Using_of_canning_fruits_morus_207.pdf | 268,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
NKTNTU_2017_Selsky_V_R-Using_of_canning_fruits_morus_207.djvu | 14,9 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
NKTNTU_2017_Selsky_V_R-Using_of_canning_fruits_morus_207__COVER.jpg | 139,78 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.