Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22181
Назва: | Оптимізації параметрів тістоприготування макаронних виробів з пшеничними висівками |
Інші назви: | Optimization of parameters dough-making of weat bran macaroni products |
Автори: | Карпик, Г. В. Юрчак, В. Г. Karpyk, Galyna Yurchak, Vira |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Національний університет харчових технологій |
Бібліографічний опис: | Карпик Г. В. Оптимізації параметрів тістоприготування макаронних виробів з пшеничними висівками / Г. В. Карпик, В. Г. Юрчак // Матеріали ⅩⅩ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 17-18 травня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 195–196. — (Хімія. хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description: | Karpyk G., Yurchak V. (2017) Optymizatsii parametriv tistopryhotuvannia makaronnykh vyrobiv z pshenychnymy vysivkamy [Optimization of parameters dough-making of weat bran macaroni products]. Materials of ⅩⅩ Conference TNTU I. Pul'uj (Tern., 17-18 May 2017), pp. 195-196 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя Materials of ⅩⅩ Conference Ternopil National Technical University I. Pul'uj |
Конференція/захід: | ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Журнал/збірник: | Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Дата публікації: | 18-тра-2017 |
Дата внесення: | 1-лис-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 17-18 травня 2017 року 17-18 May 2017 |
УДК: | 664.6 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 195-196 |
Початкова сторінка: | 195 |
Кінцева сторінка: | 196 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22181 |
Перелік літератури: | 1. Коваль, С. В. Экспериментально-статистическое моделирование и оптимизация многокомпонентных рецептурно-технологических систем / С.В. Коваль, Т.В. Ляшенко – К.: Знання, 1987. – 20 с. |
References: | 1. Koval, S. V. Eksperimentalno-statisticheskoe modelirovanie i optimizatsiia mnohokomponentnykh retsepturno-tekhnolohicheskikh sistem, S.V. Koval, T.V. Liashenko – K., Znannia, 1987, 20 p. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NKTNTU_2017_Karpyk_G-Optimization_of_parameters_195-196.pdf | 481,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
NKTNTU_2017_Karpyk_G-Optimization_of_parameters_195-196.djvu | 31,34 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
NKTNTU_2017_Karpyk_G-Optimization_of_parameters_195-196__COVER.jpg | 201,7 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.