Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22181

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарпик, Г. В.
dc.contributor.authorЮрчак, В. Г.
dc.contributor.authorKarpyk, Galyna
dc.contributor.authorYurchak, Vira
dc.coverage.temporal17-18 травня 2017 року
dc.coverage.temporal17-18 May 2017
dc.date.accessioned2017-11-01T12:59:50Z-
dc.date.available2017-11-01T12:59:50Z-
dc.date.created2017-05-18
dc.date.issued2017-05-18
dc.identifier.citationКарпик Г. В. Оптимізації параметрів тістоприготування макаронних виробів з пшеничними висівками / Г. В. Карпик, В. Г. Юрчак // Матеріали ⅩⅩ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 17-18 травня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 195–196. — (Хімія. хімічна, біологічна та харчова технології).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22181-
dc.format.extent195-196
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
dc.relation.ispartofMaterials of ⅩⅩ Conference Ternopil National Technical University I. Pul'uj
dc.titleОптимізації параметрів тістоприготування макаронних виробів з пшеничними висівками
dc.title.alternativeOptimization of parameters dough-making of weat bran macaroni products
dc.typeConference Abstract
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664.6
dc.relation.references1. Коваль, С. В. Экспериментально-статистическое моделирование и оптимизация многокомпонентных рецептурно-технологических систем / С.В. Коваль, Т.В. Ляшенко – К.: Знання, 1987. – 20 с.
dc.relation.referencesen1. Koval, S. V. Eksperimentalno-statisticheskoe modelirovanie i optimizatsiia mnohokomponentnykh retsepturno-tekhnolohicheskikh sistem, S.V. Koval, T.V. Liashenko – K., Znannia, 1987, 20 p.
dc.identifier.citationenKarpyk G., Yurchak V. (2017) Optymizatsii parametriv tistopryhotuvannia makaronnykh vyrobiv z pshenychnymy vysivkamy [Optimization of parameters dough-making of weat bran macaroni products]. Materials of ⅩⅩ Conference TNTU I. Pul'uj (Tern., 17-18 May 2017), pp. 195-196 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій
dc.citation.journalTitleМатеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
dc.citation.spage195
dc.citation.epage196
dc.citation.conferenceⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Розташовується у зібраннях:ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.