Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22181
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карпик, Г. В. | |
dc.contributor.author | Юрчак, В. Г. | |
dc.contributor.author | Karpyk, Galyna | |
dc.contributor.author | Yurchak, Vira | |
dc.coverage.temporal | 17-18 травня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 17-18 May 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-11-01T12:59:50Z | - |
dc.date.available | 2017-11-01T12:59:50Z | - |
dc.date.created | 2017-05-18 | |
dc.date.issued | 2017-05-18 | |
dc.identifier.citation | Карпик Г. В. Оптимізації параметрів тістоприготування макаронних виробів з пшеничними висівками / Г. В. Карпик, В. Г. Юрчак // Матеріали ⅩⅩ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 17-18 травня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 195–196. — (Хімія. хімічна, біологічна та харчова технології). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22181 | - |
dc.format.extent | 195-196 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя | |
dc.relation.ispartof | Materials of ⅩⅩ Conference Ternopil National Technical University I. Pul'uj | |
dc.title | Оптимізації параметрів тістоприготування макаронних виробів з пшеничними висівками | |
dc.title.alternative | Optimization of parameters dough-making of weat bran macaroni products | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664.6 | |
dc.relation.references | 1. Коваль, С. В. Экспериментально-статистическое моделирование и оптимизация многокомпонентных рецептурно-технологических систем / С.В. Коваль, Т.В. Ляшенко – К.: Знання, 1987. – 20 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Koval, S. V. Eksperimentalno-statisticheskoe modelirovanie i optimizatsiia mnohokomponentnykh retsepturno-tekhnolohicheskikh sistem, S.V. Koval, T.V. Liashenko – K., Znannia, 1987, 20 p. | |
dc.identifier.citationen | Karpyk G., Yurchak V. (2017) Optymizatsii parametriv tistopryhotuvannia makaronnykh vyrobiv z pshenychnymy vysivkamy [Optimization of parameters dough-making of weat bran macaroni products]. Materials of ⅩⅩ Conference TNTU I. Pul'uj (Tern., 17-18 May 2017), pp. 195-196 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя | |
dc.citation.spage | 195 | |
dc.citation.epage | 196 | |
dc.citation.conference | ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя | |
Розташовується у зібраннях: | ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NKTNTU_2017_Karpyk_G-Optimization_of_parameters_195-196.pdf | 481,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
NKTNTU_2017_Karpyk_G-Optimization_of_parameters_195-196.djvu | 31,34 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
NKTNTU_2017_Karpyk_G-Optimization_of_parameters_195-196__COVER.jpg | 201,7 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.