Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22181

Title: Оптимізації параметрів тістоприготування макаронних виробів з пшеничними висівками
Other Titles: Optimization of parameters dough-making of weat bran macaroni products
Authors: Карпик, Г. В.
Юрчак, В. Г.
Karpyk, Galyna
Yurchak, Vira
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Національний університет харчових технологій
Bibliographic description (Ukraine): Карпик Г. В. Оптимізації параметрів тістоприготування макаронних виробів з пшеничними висівками / Г. В. Карпик, В. Г. Юрчак // Матеріали ⅩⅩ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 17-18 травня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 195–196. — (Хімія. хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Karpyk G., Yurchak V. (2017) Optymizatsii parametriv tistopryhotuvannia makaronnykh vyrobiv z pshenychnymy vysivkamy [Optimization of parameters dough-making of weat bran macaroni products]. Materials of ⅩⅩ Conference TNTU I. Pul'uj (Tern., 17-18 May 2017), pp. 195-196 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Materials of ⅩⅩ Conference Ternopil National Technical University I. Pul'uj
Conference/Event: ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Issue Date: 18-máj-2017
Date of entry: 1-nov-2017
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 17-18 травня 2017 року
17-18 May 2017
UDC: 664.6
Number of pages: 2
Page range: 195-196
Start page: 195
End page: 196
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22181
References (Ukraine): 1. Коваль, С. В. Экспериментально-статистическое моделирование и оптимизация многокомпонентных рецептурно-технологических систем / С.В. Коваль, Т.В. Ляшенко – К.: Знання, 1987. – 20 с.
References (International): 1. Koval, S. V. Eksperimentalno-statisticheskoe modelirovanie i optimizatsiia mnohokomponentnykh retsepturno-tekhnolohicheskikh sistem, S.V. Koval, T.V. Liashenko – K., Znannia, 1987, 20 p.
Content type: Conference Abstract
Ebben a gyűjteményben:ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2017)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!