Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22181
Pealkiri: | Оптимізації параметрів тістоприготування макаронних виробів з пшеничними висівками |
Teised pealkirjad: | Optimization of parameters dough-making of weat bran macaroni products |
Autor: | Карпик, Г. В. Юрчак, В. Г. Karpyk, Galyna Yurchak, Vira |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Національний університет харчових технологій |
Bibliographic description (Ukraine): | Карпик Г. В. Оптимізації параметрів тістоприготування макаронних виробів з пшеничними висівками / Г. В. Карпик, В. Г. Юрчак // Матеріали ⅩⅩ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 17-18 травня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 195–196. — (Хімія. хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Karpyk G., Yurchak V. (2017) Optymizatsii parametriv tistopryhotuvannia makaronnykh vyrobiv z pshenychnymy vysivkamy [Optimization of parameters dough-making of weat bran macaroni products]. Materials of ⅩⅩ Conference TNTU I. Pul'uj (Tern., 17-18 May 2017), pp. 195-196 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя Materials of ⅩⅩ Conference Ternopil National Technical University I. Pul'uj |
Conference/Event: | ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Ilmumisaasta: | 18-mai-2017 |
Date of entry: | 1-nov-2017 |
Kirjastaja: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 17-18 травня 2017 року 17-18 May 2017 |
UDC: | 664.6 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 195-196 |
Start page: | 195 |
End page: | 196 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22181 |
References (Ukraine): | 1. Коваль, С. В. Экспериментально-статистическое моделирование и оптимизация многокомпонентных рецептурно-технологических систем / С.В. Коваль, Т.В. Ляшенко – К.: Знання, 1987. – 20 с. |
References (International): | 1. Koval, S. V. Eksperimentalno-statisticheskoe modelirovanie i optimizatsiia mnohokomponentnykh retsepturno-tekhnolohicheskikh sistem, S.V. Koval, T.V. Liashenko – K., Znannia, 1987, 20 p. |
Content type: | Conference Abstract |
Asub kollektsiooni(de)s: | ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2017) |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
NKTNTU_2017_Karpyk_G-Optimization_of_parameters_195-196.pdf | 481,01 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
NKTNTU_2017_Karpyk_G-Optimization_of_parameters_195-196.djvu | 31,34 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
NKTNTU_2017_Karpyk_G-Optimization_of_parameters_195-196__COVER.jpg | 201,7 kB | JPEG | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.