Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22131
| Titel: | Вивчення властивостей промислово-перспективних штамів Enterococcus faecium виділених із традиційних карпатських молочних продуктів України |
| Övriga titlar: | Research properties of industrial perspective strains of Enterococcus faecium isolated from traditional carpathian dairy products of Ukraine |
| Författare: | Сливка, Ірина Мусій, Любов Цісарик, Орися Slyvka, Iryna Musiy, Lubov Tsisaryk, Orysia |
| Affiliation: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Сливка І. Вивчення властивостей промислово-перспективних штамів Enterococcus faecium виділених із традиційних карпатських молочних продуктів України / Ірина Сливка, Любов Мусій, Орися Цісарик // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 143–144. — (Харчова хімія і біотехнологія). |
| Bibliographic description (International): | Slyvka I., Musiy L., Tsisaryk O. (2017) Vyvchennia vlastyvostei promyslovo-perspektyvnykh shtamiv Enterococcus faecium vydilenykh iz tradytsiinykh karpatskykh molochnykh produktiv Ukrainy [Research properties of industrial perspective strains of Enterococcus faecium isolated from traditional carpathian dairy products of Ukraine]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 143-144 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Utgivningsdatum: | 11-okt-2017 |
| Date of entry: | 28-okt-2017 |
| Utgivare: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 579.22 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 143-144 |
| Start page: | 143 |
| End page: | 144 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22131 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Samling: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
| Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Slyvka_I-Research_properties_of_industrial_143-144.pdf | 541,97 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
| SPHNP_2017_Slyvka_I-Research_properties_of_industrial_143-144.djvu | 28,69 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
| SPHNP_2017_Slyvka_I-Research_properties_of_industrial_143-144__COVER.jpg | 186,78 kB | JPEG | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!