Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22131

Заглавие: Вивчення властивостей промислово-перспективних штамів Enterococcus faecium виділених із традиційних карпатських молочних продуктів України
Други Заглавия: Research properties of industrial perspective strains of Enterococcus faecium isolated from traditional carpathian dairy products of Ukraine
Автори: Сливка, Ірина
Мусій, Любов
Цісарик, Орися
Slyvka, Iryna
Musiy, Lubov
Tsisaryk, Orysia
Affiliation: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Сливка І. Вивчення властивостей промислово-перспективних штамів Enterococcus faecium виділених із традиційних карпатських молочних продуктів України / Ірина Сливка, Любов Мусій, Орися Цісарик // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 143–144. — (Харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Slyvka I., Musiy L., Tsisaryk O. (2017) Vyvchennia vlastyvostei promyslovo-perspektyvnykh shtamiv Enterococcus faecium vydilenykh iz tradytsiinykh karpatskykh molochnykh produktiv Ukrainy [Research properties of industrial perspective strains of Enterococcus faecium isolated from traditional carpathian dairy products of Ukraine]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 143-144 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата на Публикуване: 11-Окт-2017
Date of entry: 28-Окт-2017
Издател: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 579.22
Number of pages: 2
Page range: 143-144
Start page: 143
End page: 144
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22131
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.