このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22131
タイトル: | Вивчення властивостей промислово-перспективних штамів Enterococcus faecium виділених із традиційних карпатських молочних продуктів України |
その他のタイトル: | Research properties of industrial perspective strains of Enterococcus faecium isolated from traditional carpathian dairy products of Ukraine |
著者: | Сливка, Ірина Мусій, Любов Цісарик, Орися Slyvka, Iryna Musiy, Lubov Tsisaryk, Orysia |
Affiliation: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Сливка І. Вивчення властивостей промислово-перспективних штамів Enterococcus faecium виділених із традиційних карпатських молочних продуктів України / Ірина Сливка, Любов Мусій, Орися Цісарик // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 143–144. — (Харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description (International): | Slyvka I., Musiy L., Tsisaryk O. (2017) Vyvchennia vlastyvostei promyslovo-perspektyvnykh shtamiv Enterococcus faecium vydilenykh iz tradytsiinykh karpatskykh molochnykh produktiv Ukrainy [Research properties of industrial perspective strains of Enterococcus faecium isolated from traditional carpathian dairy products of Ukraine]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 143-144 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
発行日: | 11-10月-2017 |
Date of entry: | 28-10月-2017 |
出版者: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 579.22 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 143-144 |
Start page: | 143 |
End page: | 144 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22131 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
出現コレクション: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Slyvka_I-Research_properties_of_industrial_143-144.pdf | 541,97 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
SPHNP_2017_Slyvka_I-Research_properties_of_industrial_143-144.djvu | 28,69 kB | DjVu | 見る/開く | |
SPHNP_2017_Slyvka_I-Research_properties_of_industrial_143-144__COVER.jpg | 186,78 kB | JPEG | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。