Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22131
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сливка, Ірина | |
dc.contributor.author | Мусій, Любов | |
dc.contributor.author | Цісарик, Орися | |
dc.contributor.author | Slyvka, Iryna | |
dc.contributor.author | Musiy, Lubov | |
dc.contributor.author | Tsisaryk, Orysia | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:44Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:44Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Сливка І. Вивчення властивостей промислово-перспективних штамів Enterococcus faecium виділених із традиційних карпатських молочних продуктів України / Ірина Сливка, Любов Мусій, Орися Цісарик // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 143–144. — (Харчова хімія і біотехнологія). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22131 | - |
dc.format.extent | 143-144 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Вивчення властивостей промислово-перспективних штамів Enterococcus faecium виділених із традиційних карпатських молочних продуктів України | |
dc.title.alternative | Research properties of industrial perspective strains of Enterococcus faecium isolated from traditional carpathian dairy products of Ukraine | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 579.22 | |
dc.identifier.citationen | Slyvka I., Musiy L., Tsisaryk O. (2017) Vyvchennia vlastyvostei promyslovo-perspektyvnykh shtamiv Enterococcus faecium vydilenykh iz tradytsiinykh karpatskykh molochnykh produktiv Ukrainy [Research properties of industrial perspective strains of Enterococcus faecium isolated from traditional carpathian dairy products of Ukraine]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 143-144 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 143 | |
dc.citation.epage | 144 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Slyvka_I-Research_properties_of_industrial_143-144.pdf | 541,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Slyvka_I-Research_properties_of_industrial_143-144.djvu | 28,69 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Slyvka_I-Research_properties_of_industrial_143-144__COVER.jpg | 186,78 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.