Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22131
Tytuł: | Вивчення властивостей промислово-перспективних штамів Enterococcus faecium виділених із традиційних карпатських молочних продуктів України |
Inne tytuły: | Research properties of industrial perspective strains of Enterococcus faecium isolated from traditional carpathian dairy products of Ukraine |
Authors: | Сливка, Ірина Мусій, Любов Цісарик, Орися Slyvka, Iryna Musiy, Lubov Tsisaryk, Orysia |
Affiliation: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Сливка І. Вивчення властивостей промислово-перспективних штамів Enterococcus faecium виділених із традиційних карпатських молочних продуктів України / Ірина Сливка, Любов Мусій, Орися Цісарик // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 143–144. — (Харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description (International): | Slyvka I., Musiy L., Tsisaryk O. (2017) Vyvchennia vlastyvostei promyslovo-perspektyvnykh shtamiv Enterococcus faecium vydilenykh iz tradytsiinykh karpatskykh molochnykh produktiv Ukrainy [Research properties of industrial perspective strains of Enterococcus faecium isolated from traditional carpathian dairy products of Ukraine]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 143-144 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 11-paź-2017 |
Date of entry: | 28-paź-2017 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 579.22 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 143-144 |
Główna strona: | 143 |
Strona końcowa: | 144 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22131 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Slyvka_I-Research_properties_of_industrial_143-144.pdf | 541,97 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Slyvka_I-Research_properties_of_industrial_143-144.djvu | 28,69 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Slyvka_I-Research_properties_of_industrial_143-144__COVER.jpg | 186,78 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi