Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22126

ชื่อเรื่อง: Безлактозний кисломолочний продукт як компонент дієтичного харчування
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Fermented lactose-free milk product as a component of dietary nutrition
ผู้แต่ง: Романчук, І. О.
Моісеєва, Л. О.
Romanchuk, I.
Moiseeva, L. O.
Affiliation: Інститут продовольчих ресурсів НААН України, м. Київ, Україна
Food resources institute NAASU, Kyiv
Bibliographic description (Ukraine): Романчук І. О. Безлактозний кисломолочний продукт як компонент дієтичного харчування / І. О. Романчук, Л. О. Моісеєва // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 134–135. — (Функціональні і нові харчові продукти).
Bibliographic description (International): Romanchuk I., Moiseeva L. O. (2017) Bezlaktoznyi kyslomolochnyi produkt yak komponent diietychnoho kharchuvannia [Fermented lactose-free milk product as a component of dietary nutrition]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 134-135 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 11-ตุล-2017
Date of entry: 28-ตุล-2017
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 637.146
Number of pages: 2
Page range: 134-135
Start page: 134
End page: 135
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22126
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SPHNP_2017_Romanchuk_I-Fermented_lactose_free_134-135.pdf426,79 kBAdobe PDFดู/เปิด
SPHNP_2017_Romanchuk_I-Fermented_lactose_free_134-135.djvu25,45 kBDjVuดู/เปิด
SPHNP_2017_Romanchuk_I-Fermented_lactose_free_134-135__COVER.jpg182,33 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น