Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22126
Tytuł: | Безлактозний кисломолочний продукт як компонент дієтичного харчування |
Inne tytuły: | Fermented lactose-free milk product as a component of dietary nutrition |
Authors: | Романчук, І. О. Моісеєва, Л. О. Romanchuk, I. Moiseeva, L. O. |
Affiliation: | Інститут продовольчих ресурсів НААН України, м. Київ, Україна Food resources institute NAASU, Kyiv |
Bibliographic description (Ukraine): | Романчук І. О. Безлактозний кисломолочний продукт як компонент дієтичного харчування / І. О. Романчук, Л. О. Моісеєва // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 134–135. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Romanchuk I., Moiseeva L. O. (2017) Bezlaktoznyi kyslomolochnyi produkt yak komponent diietychnoho kharchuvannia [Fermented lactose-free milk product as a component of dietary nutrition]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 134-135 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 11-paź-2017 |
Date of entry: | 28-paź-2017 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 637.146 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 134-135 |
Główna strona: | 134 |
Strona końcowa: | 135 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22126 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Romanchuk_I-Fermented_lactose_free_134-135.pdf | 426,79 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Romanchuk_I-Fermented_lactose_free_134-135.djvu | 25,45 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Romanchuk_I-Fermented_lactose_free_134-135__COVER.jpg | 182,33 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi