Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22126
| Titel: | Безлактозний кисломолочний продукт як компонент дієтичного харчування |
| Övriga titlar: | Fermented lactose-free milk product as a component of dietary nutrition |
| Författare: | Романчук, І. О. Моісеєва, Л. О. Romanchuk, I. Moiseeva, L. O. |
| Affiliation: | Інститут продовольчих ресурсів НААН України, м. Київ, Україна Food resources institute NAASU, Kyiv |
| Bibliographic description (Ukraine): | Романчук І. О. Безлактозний кисломолочний продукт як компонент дієтичного харчування / І. О. Романчук, Л. О. Моісеєва // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 134–135. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Romanchuk I., Moiseeva L. O. (2017) Bezlaktoznyi kyslomolochnyi produkt yak komponent diietychnoho kharchuvannia [Fermented lactose-free milk product as a component of dietary nutrition]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 134-135 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Utgivningsdatum: | 11-okt-2017 |
| Date of entry: | 28-okt-2017 |
| Utgivare: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 637.146 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 134-135 |
| Start page: | 134 |
| End page: | 135 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22126 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Samling: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
| Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Romanchuk_I-Fermented_lactose_free_134-135.pdf | 426,79 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
| SPHNP_2017_Romanchuk_I-Fermented_lactose_free_134-135.djvu | 25,45 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
| SPHNP_2017_Romanchuk_I-Fermented_lactose_free_134-135__COVER.jpg | 182,33 kB | JPEG | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!